5 vārdi, kuri atnes nabadzību un problēmas ar naudu

Šiem vārdiem piemīt raksturs ikvienu atstāt bez naudas.

Ikviena cilvēka vārds nes neticamu nozīmi. Vārda maģija var ietekmēt cilvēka likteni, viņa labklājību un finansiālo stāvokli.

Daudzi numerologi un ezotēriķi saka, ka cilvēki piesaista nabadzību ne tikai ar savām personīgajām īpašībām, bet arī ar savu vārdu.

Starp visiem vīriešu un sieviešu vārdiem ir pieci, kuri ir spējīgi piesaistīt ne mazums problēmu un vilšanos.

Patiesais un godīgais Aleksejs sava labā rakstura dēļ var ciest no naudas trūkuma. Tā kā Alekseji ir pieraduši uzticēties cilvēkiem, viņi bieži nokļūst sarežģītās situācijās. Vīrieši ar šādu vārdu ļoti baidās no pārmaiņām un nekad netieksies uz paaugstinājumu. Pašus Aleksejus viņu finanšu stāvoklis apmierina, bet tuviniekus – nē. Naudas dēļ var rasties bieži strīdi un nesaprašanās.

Maksims ir mērķtiecīgs un ar spēcīgu raksturu apveltīta persona. Vīrieši ar šādu vārdu apzinās savu vērtību un izbauda lielu popularitāti sieviešu vidū. Tiesa, vīriešiem ar šādu vārdu karjera neveidojas viegli, un viņi bieži zaudē lielu naudu. Tāpat Maksimi ļoti mīl izšķērdēt naudu.

LASI VĒL: 5 sieviešu vārdi, kas visu dzīvi piesaista vienas vienīgas problēmas un bēdas

Maigās Darjas ļoti mīl savus tuviniekus un vienmēr ir gatavas palīdzēt. Meitenes ar tādu vārdu ir gatavas atdot pēdējo kapeiku no sava maka. Darjai ar karjeru viss neveidojas pārāk labi, tāpēc arī dzīvē viņai neklājas viegli. Šī vārda īpašnieces reti maina darbu un nekad nesūdzas par savu algu. Viņas mīl nodarboties ar mājas lietām un ģimeni.

Retais un ļoti skaistais vārds – Rimma – sievietēm atnes vienas vienīgas nepatikšanas. Meitenes ar tādu vārdu ir ļoti slinkas un nemīl strādāt. Bieži vien Rimmām nepiemīt humora izjūta un viņas nokļūst neveiklās situācijās. Darbā pret viņām attiecās kā pret ierindas darbiniecēm.

Sievietes ar sarežģītu raksturu – Margaritas – ir prasīgas pret sevi un apkārtējiem. Viņas bieži sev uzliek ļoti augstu latiņu, un bieži to pašas neizpilda. Margaritas necieš melus un palīdzēt cilvēkiem. Viņas ir pieradušas tērēt daudz naudas, kas viņas aizved pie finansiālām grūtībām. Tāpat Margaritas var atteikties no karjeras, ja tas ir pretrunā ar viņu principiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment